REC «Ό,τι δίνεις, παίρνεις». Μετά από μήνες αναμονής, οι REC επιστρέφουν. 

Μετά από μήνες αναμονής, οι REC επιστρέφουν. 

Το Νο1 ελληνικό συγκρότημα παρουσιάζει το νέο του single «Ό,τι δίνεις, παίρνεις». Το τραγούδι είναι αφιερωμένο σε όλους αυτούς και έρχεται να υπενθυμίσει με τον πιο άμεσο τρόπο πως στη ζωή, ό,τι δίνεις…παίρνεις.

‘Eνα κομμάτι με έντονο ελληνικό και ethnic στοιχείο, ζωντανά όργανα και μια εντυπωσιακή παραγωγή που παραμένει χορευτική και δυνατή, χωρίς να χάνει το pop DNA τους. Ένα νέο μουσικό μονοπάτι που παρουσιάζει τους REC όπως δεν τους έχουμε ξανακούσει.Η μουσική υπογράφεται από τον Χρήστο Χιώνη, οι στίχοι από τον Θοδωρή Μάκρα, ενώ την παραγωγή επιμελήθηκε ο Νίκος Χωρίτος. Τρεις πολυπλατινένιοι δημιουργοί με πολλές Νο1 επιτυχίες στο ενεργητικό τους συναντούν ξανά τους REC σε ένα single χτισμένο για να μιλήσει στο κοινό από την πρώτη ακρόαση.

Με το «Ό,τι δίνεις, παίρνεις» οι REC δείχνουν πως παραμένουν μπροστά. Δεν φοβούνται να τολμήσουν, να αλλάξουν, να πειραματιστούν με τον ήχο τους. Το τραγούδι είναι η απόδειξη ότι κάθε επιστροφή τους δεν είναι απλά comeback αλλά η αρχή μιας νέας εποχής.

 

Σταθερά δίπλα στους REC βρίσκονται οι BMW Motorrad Hellas, Garmin Hellas, CF Moto Hellas, SHOEI και Spanos Group S.A., στηρίζοντας με συνέπεια κάθε βήμα και κάθε νέο τους project.

«Ό,τι δίνεις, παίρνεις» είναι ήδη διαθέσιμο για ραδιοφωνική μετάδοση και αποτελεί την πιο ώριμη αλλά και πιο τολμηρή πρόταση των REC μέχρι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Δέσποινα Ολυμπίου παρουσιάζει το «Επιτέλους Μεγάλωσα», μια τρυφερή εξομολόγηση για την ενηλικίωση και τη διαχρονική σχέση μητέρας και παιδιού.

Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο προσωπικό της τραγούδι «Επιτέλους Μεγάλωσα», μια τρυφερή εξομολόγηση προς τη μητέρα, αλλά και έναν απολογισμό όσων αφήνει πίσω της η

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
Οι Locomondo παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή του «Ο Πενηντάρης», τιμώντας, με σύγχρονη διάθεση, τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Οι Locomondo επιστρέφουν με μια ανατρεπτική διασκευή του διαχρονικού «Ο Πενηντάρης», μεταφέροντας στον χαρακτηριστικό reggae και ska ήχο τους μία από τις πιο αγαπημένες δημιουργίες του Γιώργου Ζαμπέτα. Το

Περισσότερα»