Ο Sergio T και ο Livin R συναντούν τη…Beyoncé

Από το μακρινό 2003 Sergio T και Livin R φέρνουν στο 2022 το mega hit “Naughty Girl” της Beyoncé δίνοντάς του νέα πνοή.

Οι δύο δημοφιλείς Djs και παραγωγοί με τις δεκάδες δικρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, ένα χρόνο μετά την επιτυχημένη διασκευή του “Love Don’t Let Me Go” των David Guetta και Chris Willis, επιστρέφουν με μία άκρως dance διασκευή του αγαπημένου κομματιού της Queen Bey.

Στα φωνητικά το διάσημο γαλλικό pop duo Nito-Onna γνωστούς και ως Lunis (πάνω από 3,5 εκ. monthly listeners συνολικά στο Spotify) και ο Steven Aderinto, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο “The Voice of Greece” και τη συνεργασία του με τον Dj Βασίλη Τσιλιχρήστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Δέσποινα Ολυμπίου παρουσιάζει το «Επιτέλους Μεγάλωσα», μια τρυφερή εξομολόγηση για την ενηλικίωση και τη διαχρονική σχέση μητέρας και παιδιού.

Η Δέσποινα Ολυμπίου επιστρέφει δισκογραφικά με το νέο προσωπικό της τραγούδι «Επιτέλους Μεγάλωσα», μια τρυφερή εξομολόγηση προς τη μητέρα, αλλά και έναν απολογισμό όσων αφήνει πίσω της η

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
Οι Locomondo παρουσιάζουν τη δική τους εκδοχή του «Ο Πενηντάρης», τιμώντας, με σύγχρονη διάθεση, τον Γιώργο Ζαμπέτα.

Οι Locomondo επιστρέφουν με μια ανατρεπτική διασκευή του διαχρονικού «Ο Πενηντάρης», μεταφέροντας στον χαρακτηριστικό reggae και ska ήχο τους μία από τις πιο αγαπημένες δημιουργίες του Γιώργου Ζαμπέτα. Το

Περισσότερα»