Χρήστος Δάντης – «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά»

Ο Χρήστος Δάντης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με την Panik Platinum και μας λέει «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά», φέρνοντας στο σήμερα ένα από τα all-time-classic και διαχρονικά διαμάντια της ελληνικής δισκογραφίας.

Το «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά», σε μουσική και στίχους Απόστολου Καλδάρα, κυκλοφόρησε πρώτη φορά σε δίσκο το 1969 με τη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη και έκτοτε παραμένει ένα χιλιοτραγουδισμένο τραγούδι που έχει αγαπηθεί απ’ όλες τις γενιές.

Ο Χρήστος Δάντης παρουσιάζει το «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά» μέσα από το δικό του ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, κάνοντάς μας να το αγαπήσουμε ξανά, μέσα από μία «φρέσκια» ενορχήστρωση κι εκτέλεση που επιμελήθηκε ο ίδιος.

Το «Ας Παν Στην Ευχή Τα Παλιά», που έχει ξεχωρίσει στο airplay μέσα από την πρώτη του ραδιοφωνική μετάδοση τις προηγούμενες ημέρες, συνοδεύεται από ένα παρεΐστικο και κεφάτο music video, που σκηνοθέτησε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Γιώργος Μαζωνάκης – Επιπτώσεις

Ο Γιώργος Μαζωνάκης παρουσιάζει τις «Επιπτώσεις», ακόμα ένα τραγούδι – επιτυχία που κυκλοφορεί από την Panik Records ανήμερα των γενεθλίων του. Οι «Επιπτώσεις» αποκαλύφθηκαν πρώτη

Περισσότερα»
GOSSIP
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός «άλωσε» το Σικάγο: Ιστορικό Sold Out στο United Center. «Άρωμα» Ελλάδας στο φημισμένο United Center του Σικάγο

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνεχίζει να καταρρίπτει κάθε προηγούμενο ρεκόρ για Έλληνα καλλιτέχνη στη διεθνή σκηνή. Αυτή τη φορά, η καρδιά της ελληνικής μουσικής χτύπησε δυνατά στο United Center

Περισσότερα»