Χατζηγιάννης & ΝΙΝΟ – Το ντουέτο που ζητήσατε ήρθε!

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και ο NINO παρουσιάζουν το ντουέτο «Να Γνωριστούμε;» διαθέσιμο τώρα από την Heaven Music.

Η πρόσφατη επιτυχία του ΝΙΝΟ γίνεται τώρα ντουέτο από δύο καλλιτέχνες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στις σελίδες του ελληνικού πενταγράμμου.

Έτσι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μαζί με τον ΝΙΝΟ χαρίζουν την απόλυτη δυναμική μπαλάντα της χρονιάς και δηλώνουν:

«Άστο καλύτερα…

Να μην αγαπηθούμε

Άστο καλύτερα ούτε καν να γνωριστούμε

Αφού στο τέλος εσύ και ‘γω

Θα σκοτωθούμε…»

Η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μας προκαλεί ερωτήματα αγάπης από τους δύο αγαπημένους καλλιτέχνες που συνεχίζουν να μας ταξιδεύουν αλλά και να μας εκπλήσσουν όπως μόνο εκείνοι μπορούν!

Το ντουέτο του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του ΝΙΝΟ – «Να Γνωριστούμε;» κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες από την Heaven Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που έρχεται να ξεχωρίσει και μας βάζει σε… «Ανοιχτή Ακρόαση»!

 Πάνος Κιάμος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που έρχεται να ξεχωρίσει και μας βάζει σε… «Ανοιχτή Ακρόαση»! Ο επιτυχημένος και καταξιωμένος καλλιτέχνης συνεχίζει δυναμικά την

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Ιουλία Καλλιμάνη ερμηνεύει τα τραγούδια των τίτλων αρχής και τέλους της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Κρίνο & Αγκάθι».

Η Ιουλία Καλλιμάνη αναλαμβάνει να «ντύσει» μουσικά τη νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Κρίνο & Αγκάθι», ερμηνεύοντας τα τραγούδια που συνοδεύουν τους τίτλους αρχής και

Περισσότερα»