Γιώργος Κακοσαίος – «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια» Το νέο του ανεβαστικό single κλέβει τις εντυπώσεις!

Ο Γιώργος Κακοσαίος δίνει ρυθμό, με το νέο του τραγούδι «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια», που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records.

Ο πιο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του συνεχίζει τις δισκογραφικές επιτυχίες του με μία ανεβαστική ρούμπα που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα. Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος και τους στίχους ο Νίκος Σαρρής.

Το «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια», έχει κερδίσει τις καρδιές το κόσμου, αλλά και το ραδιοφωνικό Airplay, αφού βρίσκεται σταθερά στη δεκάδα του Official Airplay Chart by Media Inspector.

Το music video της νέας επιτυχίας του Γιώργου Κακοσαίου, είναι ένα άκρως καλοκαιρινό music video, με pop art αισθητική, γεμάτο χρώμα, θετική ενέργεια και ανεβαστική διάθεση σε σκηνοθεσία των Steven Airth και Spiros Kapsilis, που έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο YouTube Views.

Δείτε το video:
Γιώργος Κακοσαίος – «Τέτοια Ώρα, Τέτοια Λόγια» Το νέο του ανεβαστικό single κλέβει τις εντυπώσεις!- Ρυθμός 99.7 Κέρκυρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για τη συνεργασία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και συγκινεί /Ακούστε το υπέροχο ντουέτο τους! Εισερχόμενα

Ο Πάνος Μουζουράκης μιλά για τη συνεργασία του με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και συγκινεί Πάνος Μουζουράκης και Νίκος Πορτοκάλογλου σε ένα ντουέτο γεμάτο συναισθήματα Ο

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
«ΝΥΧΤΑ ΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΑ» το νέο χορευτικό τραγούδι της ΠΕΓΚΥΣ ΖΗΝΑ, soundtrack της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειρά “H Kατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα”

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Πέγκυ Ζήνα τραγουδά «Νύχτα Μου Μάγισσα» και «ντύνει» με την εξαιρετική φωνή και σκηνική παρουσία της το soundtrack της πολυαναμενόμενης νέας τηλεοπτικής

Περισσότερα»