ONIRAMA / NEO SINGLE / ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ

Δείτε το video του τραγουδιού στο YouTube: 

Οι ONIRAMA, επιστρέφουν με νέο τραγούδι, ωδή στον ανιδιοτελή και απόλυτο έρωτα! Το «Για Πάντα και Μια Μέρα» σε στίχους και μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη και με την ταξιδιάρικη και μελωδική εισαγωγή που εμπνεύστηκε ο Alex Simon Papaconstantinou, καταγράφει μια Σαιξπηρική διάσταση της αγάπης όπως ρομαντικά θα τραγουδούσε ο Ρωμαίος κάτω από το μπαλκόνι της Ιουλιέτας του!

Και επειδή η αγάπη δεν έχει όρια, αλλά “φτιάχνει” τη δική της γλώσσα, στο promo video του νέου τραγουδιού των ONIRAMA, ο Θοδωρής Μαραντίνης παρουσιάζει το ρεφρέν στη νοηματική γλώσσα, μεταφέροντας το μήνυμα ότι δεν χρειαζόμαστε πάντα λόγια για να εκφράσουμε το πιο βαθύ συναίσθημα.

Δες το video εδώ: https://www.instagram.com/p/DBuAbFPO_3v/

Σε αυτή την mid tempo μπαλάντα, οι ONIRAMA παίζουν για άλλη μια φορά ακομπλεξάριστα με τους ήχους και τα μουσικά χρώματα, μπλέκοντας την κρητική λύρα με τις λούπες και το μαντολίνο με το synth bass: ένας ήχος που θα αποτελέσει την κοινή μουσική συνισταμένη του επερχόμενου άλμπουμ τους «Φολκλόρ»!

Το Για Πάντα και Μια Μέρα κυκλοφορεί σε όλα τα ραδιόφωνα, ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες, από τη Minos EMI-Universal, σε παραγωγή YOLO Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Ο Πάνος Κιάμος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που έρχεται να ξεχωρίσει και μας βάζει σε… «Ανοιχτή Ακρόαση»!

 Πάνος Κιάμος επιστρέφει δισκογραφικά με ένα τραγούδι που έρχεται να ξεχωρίσει και μας βάζει σε… «Ανοιχτή Ακρόαση»! Ο επιτυχημένος και καταξιωμένος καλλιτέχνης συνεχίζει δυναμικά την

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
Η Ιουλία Καλλιμάνη ερμηνεύει τα τραγούδια των τίτλων αρχής και τέλους της νέας σειράς του ΑΝΤ1, «Κρίνο & Αγκάθι».

Η Ιουλία Καλλιμάνη αναλαμβάνει να «ντύσει» μουσικά τη νέα σειρά εποχής του ΑΝΤ1, «Κρίνο & Αγκάθι», ερμηνεύοντας τα τραγούδια που συνοδεύουν τους τίτλους αρχής και

Περισσότερα»