«Σασμός»: Κυκλοφορεί το πολυσυζητημένο τραγούδι «Η Ρίζα»

Ένα ιδιαίτερο τραγούδι που συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική, με κέλτικα και ambient στοιχεία.

Κυκλοφορεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός», που γοήτευσε αμέσως το κοινό και το αποζητούσε.

Ο λόγος για το τραγούδι «Η Ρίζα», με ερμηνεύτρια τη Δήμητρα Μπουλούζου.

Ο Νίκος Τερζής υπογράφει τη μουσική του τραγουδιού και ο Γιάννης Κότσιρας τους στίχους, χαρίζοντάς μας ακόμα μία συναρπαστική μουσική στιγμή με τα τραγούδια του soundtrack της σειράς «Σασμός».

Η Δήμητρα Μπουλούζου ντύνει με την υπέροχη χροιά της ένα ιδιαίτερο τραγούδι, που συνθετικά συνδυάζει την παραδοσιακή μουσική, με κέλτικα και ambient στοιχεία.

Στιχουργικά, το τραγούδι «Η Ρίζα» παραπέμπει στον τρόπο γραφής των παραδοσιακών κρητικών κειμένων, αναδεικνύοντας την ποιητικότητα και την εκφραστικότητα της ελληνικής γλώσσας.

Η Δήμητρα Μπουλούζου αποτελεί μία εξαιρετική εκπρόσωπο της νέας γενιάς καλλιτεχνών και με το τραγούδι «Η Ρίζα» αποδεικνύει το ταλέντο και την αυθεντικότητά της.

Η μελωδία του τραγουδιού συνοδεύεται από μία πλούσια ενορχήστρωση, που τονίζει τις μουσικές ικανότητες του Νίκου Τερζή. Ο Γιάννης Κότσιρας, από την πλευρά του, χαρίζει στο τραγούδι μία ποιητική διάσταση με τους ευαίσθητους στίχους του.

Το «Η Ρίζα» αποδίδεται στο κοινό μέσα από ένα κινηματογραφικό και ατμοσφαιρικό video clip που σκηνοθέτησε ο Φραγκίσκος Κουλούρας.

Το τραγούδι θα περιλαμβάνεται στο soundtrack «Σασμός», που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, περιλαμβάνοντας τραγούδια που συνόδευσαν τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Alpha, με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Το «Η Ρίζα» είναι το δεύτερο τραγούδι που ερμηνεύει η Δήμητρα Μπουλούζου για τον «Σασμό». Για τον πρώτο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς είχε κυκλοφορήσει το τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»