Σάκης Ρουβάς, ο κορυφαίος σταρ της Ελλάδας επέστρεψε με ολοκαίνουργιο τραγούδι.

Ο Σάκης Ρουβάς, ο πιο επιτυχημένος καλλιτέχνης των τελευταίων 30 χρόνων στην Ελλάδα, υμνεί τον έρωτα μέσα από το ολοκαίνουργιο single του «Τι Μάτια».

Το mid-tempo pop ερωτικό τραγούδι «Τι Μάτια» σε μουσική του Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του Βασίλη Δήμα, αποτελεί προπομπό της επερχόμενης ολοκληρωμένης δισκογραφικής δουλειάς του Σάκη Ρουβά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2024.

Το single κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από την Sakis Rouvas Music και τη Minos EMI, a Universal Music Company. Παράλληλα, κυκλοφορεί στο YouTube και το official video του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Γεράσιμου Παπαχριστόπουλου, με τον super star Σάκη Ρουβά στο ρόλο του υπαλλήλου ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων, ο οποίος συναντάει μια εντυπωσιακή αιθέρια ύπαρξη και μαγεμένος από την ομορφιά της, αποφασίζει να την ακολουθήσει για να την συναντήσει ξανά από κοντά.

Δείτε το official video του «Τι Μάτια» εδώ:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»