Πάνος Κιάμος – «Posidonio»: Δύο τελευταίες εμφανίσεις στις 15 & 16 Απριλίου

ΟΠάνος Κιάμος και το «Posidonio», το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας, ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν το κοινό με δύο τελευταίες εμφανίσεις, στις 15 και 16 Απριλίου.

Από τον περασμένο Ιούλιο, ο καταξιωμένος και δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος αποτελεί τον no1 προορισμό διασκέδασης, με το κοινό να τον στηρίζει σταθερά και δυνατά κι εκείνος να το ανταποδίδει, παρουσιάζοντας ένα super πρόγραμμα και προσθέτοντας επιπλέον εμφανίσεις.

Τον δικό τους παλμό στο «Posidonio» μετέφεραν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού, δύο από τους πιο επτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς.

Το σχήμα συμπλήρωναν η Τάνια Καρρά, ο hitαρισμένος Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα.
Στα decks ο DJ Pitsi.

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 15 και 16 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», με τον Πάνο Κιάμο να υπόσχεται ένα δυνατό φινάλε, ολοκληρώνοντας μία σεζόν που κράτησε σχεδόν 10 μήνες και είχε τη μοναδική υπογραφή του!

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Uncategorized
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»