Ο Bossikan μοιράζει «Σ’ Αγαπώ» με το νέο single του

Ένα ερωτικό trap τραγούδι που ήδη σαρώνει από τον Bossikan.

Ο Bossikan μοιράζει «Σ’ Αγαπώ» μέσα από το νέο single του.

Ο πιο hot εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα επέστρεψε με ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό single.

Το «Σ’ Αγαπώ», σε μουσική παραγωγή του Chico Beatz και σε στίχους του ίδιου του Bossikan, είναι ένα ερωτικό trap κομμάτι που ήδη σαρώνει στο YouTube και στις ψηφιακές πλατφόρμες στην Ελλάδα.

Ο ράπερ από τη Θεσσαλονίκη συνδυάζει και σε αυτό το τραγούδι του pop και mainstream ήχους. Το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό και ταυτόχρονα δροσερό, με τον Bossikan να παρουσιάζει έναν ιδιαίτερο ήχο που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του.

Ο Bossikan έχει ήδη στο ενεργητικό του πολυπλατινένια massive hits όπως το «King Kong» με τον Light, το «Full Press» με τον Fly Lo και τον Ricta, το «XCM» αλλά και τα πιο πρόσφατα «Bossi Claus» και «Καράτια».

Την ίδια στιγμή, το EP του «Bossidonas» μετράει σχεδόν 20 εκατομμύρια streams μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο από την κυκλοφορία του.

Το «Σ’ Αγαπώ» συνοδεύεται από ένα φρέσκο και καλοκαιρινό music video σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη, που βρίσκεται ήδη στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube.

Ο Bossikan αποδεικνύει με το «Σ’ Αγαπώ» αποδεικνύει την ικανότητά του να προσαρμόζεται σε διάφορα μουσικά είδη, ενώ παραμένει πιστός στον δικό του μοναδικό ήχο.

Με τη στήριξη του κοινού του και τη συνεχή κυκλοφορία εκρηκτικών bangers, ο Bossikan συνεχίζει να διαμορφώνει την ελληνική trap μουσική σκηνή και να ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά.

Το «Σ’ Αγαπώ» του Bossikan κυκλοφορεί από τη Mad House Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»