ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με τον ΝΙΚΗΦΟΡΟ στις 20 Ιουλίου!

«Μια νύχτα θέλω μόνο…» μας λέει ο Νικηφόρος και κάπως έτσι…είναι ο καλεσμένος στην 47η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με οικοδέσποινα την μοναδική Ράνια Κωστάκη!

O Νικηφόρος είναι ο τελευταίος καλλιτέχνης της σεζόν για την ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΝ ΡΥΘΜΟ και θα μας ευχηθεί «Καλό καλοκαίρι» με την ξεχωριστή φωνή του!

Το 2009 έλαβε μέρος στο X-Factor στον ΑΝΤ1 και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποσχέσου» όπου είναι και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από την Heaven Music. Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες με συνεχή ανοδική πορεία! Έχει δηλώσει σε συνέντευξη του πως αν δεν ήταν τραγουδιστής, θα είχε πέσει σε κατάθλιψη! Κι έτσι… έρχεται για να απογειώσει την καλοκαιρινή αυτή ΝΥΧΤΑ μας!

«Τα λέμε το βράδυ» της Τετάρτης 20 Ιουλίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ για να απολαύσουμε την συνέντευξη του Νικηφόρου στην Ράνια Κωστάκη στις 21.30 με πολλά και ξεχωριστά τραγούδια!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»