ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ με την Έλενα Παπαρίζου την Τετάρτη 27 Απριλίου.

Για την 45η ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ, η αγαπημένη μας ραδιοφωνική παραγωγός και dj Ράνια Κωστάκη, θα υποδεχτεί για 2η φορά, την μια και μοναδική… Έλενα Παπαρίζου, για να μας χαρίσουν μια ΝΥΧΤΑ… φωτιά!

Η «number one» τραγουδίστρια της καρδιάς μας, Έλενα Παπαρίζου, θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας, μετά την πρώτη της εμφάνιση στη ΝΥΧΤΑ στον ΡΥΘΜΟ πριν από ακριβώς 3 χρόνια, τον Απρίλιο του 2018! Με την υπέροχη αύρα της, αλλά και την βελούδινη φωνή της, η Έλενα θα μας χαρίσει μία ακόμα μοναδική ΝΥΧΤΑ, παρέα με την οικοδέσποινα της εκπομπής, Ράνια Κωστάκη.

Η Έλενα Παπαρίζου, με καριέρα πάνω από 20 χρόνια έχει κερδίσει δεκάδες μουσικά βραβεία και διαγωνισμούς, εκατομμύρια views στο YouTube… αλλά και μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων μας!

Συντονιζόμαστε, την Τετάρτη 27 Απριλίου στις 21.00 ακριβώς στον αέρα του ΡΥΘΜΟΥ 997 για να απολαύσουμε την συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στην Ράνια Κωστάκη στις  21.30.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»