Νο 9 Στο IFPI CHART Ο Γιώργος Σαμπάνης με το νέο single ”Ρώτα”

«Ρώτα»: Το νέο single που ξεχωρίζει από το πολυπλατινένιο άλμπουμ «Λες Και Με Ξέρεις» του απόλυτου hit-maker Γιώργου Σαμπάνη

Λίγες μέρες μετά τη λαμπερή απονομή πολυπλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη για το διπλό άλμπουμ-φαινόμενο «Λες Και Με Ξέρεις» με τις πολλές τεράστιες επιτυχίες, το τραγούδι «Ρώτα» είναι το νέο single που ξεχωρίζει, μετρώντας εκατομμύρια streams στις μουσικές πλατφόρμες μέσα σε λίγες μόλις βδομάδες από την κυκλοφορία του.

Ο πιο ταλαντούχος hit-maker τραγουδοποιός της γενιάς του έγραψε μαζί με τον στιχουργό Βασίλη Γιαννόπουλο το «Ρώτα», το οποίο φαίνεται να βρίσκει κατευθείαν στόχο στην καρδιά των ακροατών και των εκατοντάδων χιλιάδων fan του Γιώργου Σαμπάνη.

Το νέο διπλό άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ», που κυκλοφορεί από την Cobalt Music φορτωμένο ήδη με τις πιο μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων ετών, συνεχίζει με το «Ρώτα» να βγάζει μεγάλες επιτυχίες, που αγαπιούνται το ίδιο παράφορα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»