Η Τάμτα στο Φεστιβάλ των Καννών – Η φωτογραφία με τον Μartin Scorsese και το πάρτι του The Weeknd

Η Τάμτα έκανε μία σύντομη διακοπή από τις υποχρεώσεις της για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023.

Το Φεστιβάλ των Καννών για άλλη μία χρονιά φιλοξένησε μερικά από τα πιο διάσημα πρόσωπα της παγκόσμιας βιομηχανίας κινηματογράφου και σίγουρα είναι το μέρος όπου το απαράμιλλο glam συναντά την έβδομη τέχνη.

H Τάμτα τελευταία φλερτάρει όλο και πιο συχνά με το Hollywood.

Ενδεικτικά, το τραγούδι της «Awake» έντυσε τους τίτλους τέλους της χολιγουντιανής ταινίας «Alone at Night (18 & Over)» με πρωταγωνιστές τους Ashley Benson, Winnie Harlow, Sky Ferreira, Pamela Anderson.

Αυτή τη φορά, η Τάμτα παρακολούθησε πρεμιέρα της ταινίας «Killers Of The Flower Moon» του Μartin Scorsese με πρωταγωνιστές τον Leonardo DiCaprio και τον Robert De Niro και φωτογραφήθηκε με τον καταξιωμένο σκηνοθέτη στις Κάννες.

Στη συνέχεια, η Τάμτα βρέθηκε στο πάρτι της νέας σειράς «The Idol» του The Weekend, όπου είχε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τον γνωστό τραγουδιστή Troye Sivan, έναν από τους πρωταγωνιστές της πολυαναμενόμενης τηλεοπτικής σειράς.

Η Τάμτα διανύει αυτήν την περίοδο την πιο δημιουργική φάση της, εν αναμονή του νέου άλμπουμ της με τίτλο «Identity Crisis» που θα κυκλοφορήσει από τη Minos EMI, a Universal Music Company στις 2 Ιουνίου.

H fashion forward τραγουδίστρια με τις μοναδικές ερμηνευτικές δυνατότητες, έρχεται να αποκαλύψει μέσα από τη νέα δισκογραφική της δουλειά το σκοτεινό αλλά και πολύχρωμο καλλιτεχνικό όραμά της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ