Η Πέννυ Μπαλτατζή γεμίζει με «Χρώματα» το καλοκαίρι

Η Πέννυ Μπαλτατζή γεμίζει με αγάπη, χρώματα και συναισθήματα το καλοκαίρι.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, το φωτεινό κορίτσι του ελληνικού πενταγράμμου κυκλοφορεί το νέο τραγούδι της με τίτλο «Χρώματα» που θα ακουστεί δυνατά όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Η Πέννυ Μπαλτατζή, με το λαμπερό χαμόγελο και τη βελούδινη φωνή, επιστρέφει δισκογραφικά με μία μοναδική διασκευή σε ένα αγαπημένο τραγούδι.

Το διαχρονικό τραγούδι «Χρώματα» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από το συγκρότημα Εκείνος & Εκείνος.

Διαφήμιση

Ένα τραγούδι μου μιλάει για την αγάπη και τον έρωτα με τον πιο πολύχρωμο και γλυκό τρόπο ενώ φέρει μαζί τους νότες νοσταλγίας μίας άλλης εποχής.

Η Πέννυ Μπαλτατζή δίνει μία φρέσκια πνοή στο τραγούδι μέσα από μία μοναδική ερμηνευτική προσέγγιση. Η εξαιρετική φωνή της εντυπωσιάζει και συνδυάζεται με την εκλεπτυσμένη μουσική παραγωγή, δημιουργώντας ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

Με την εξαιρετική της ερμηνευτική ικανότητά της και την αξεπέραστη φωνή της, η Πέννυ Μπαλτατζή θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αγάπη, χρώματα και συναισθήματα.

Μετά τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πολύ επιτυχημένο show «Just The 2 Of Us», όπου ξεδίπλωσε για ακόμη μία φορά το μουσικοθεατρικό ταλέντο της και τις κυκλοφορίες των τραγουδιών «Κορίτσι», «Ένα Φιλί» και «Ο Κόσμος Ένα Πάρτι» η Πέννυ Μπαλτατζή επιστρέφει πιο φρέσκια και δημιουργική από ποτέ.

Ταυτόχρονα, η Πέννυ Μπαλτατζή είναι έτοιμη για ένα πολύ δυνατό καλοκαίρι με επιλεγμένες εμφανίσεις στην Ελλάδα και όχι μόνο και υπόσχεται μοναδικές μουσικές στιγμές με τραγούδια που αγάπησε και αγκάλιασε ιδιαιτέρως το κοινό.

Το νέο single «Χρώματα» της Πέννυς Μπαλτατζή κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις υπηρεσίες streaming από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»