Η Πέγκυ Ζήνα τραγουδά για «Της Σμύρνης Το Φιλί»

Ένα τραγούδια για τη «μέρα του ξεριζωμού» με τη φωνή της Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα παρουσιάζει το video clip για το τραγούδι «Της Σμύρνης Το Φιλί» από τη συμμετοχή της στο νέο άλμπουμ της Ζωής Τηγανούρια με τίτλο «Η Μέρα Του Ξεριζωμού».

Τη μουσική στο τραγούδι υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια και τους στίχους ο Ανδρέας Παράσχος.

Πρόκειται για ένα από τα 28 τραγούδια του διπλού άλμπουμ «Η Μέρα Του Ξεριζωμού», αφιερωμένο στην καταστροφή της Σμύρνης και την εκκένωση της Ανατολικής Θράκης, όπου τη μουσική υπογράφει εξ ολοκλήρου η ανατρεπτική και πρωτοποριακή συνθέτρια Ζωή Τηγανούρια.

Αυτό το συγκλονιστικό τραγούδι αναδεικνύει την έντονη συναισθηματική φόρτιση και την αγάπη για την πατρίδα που χάθηκε.

Στο άκουσμά του νιώθεις ότι το σιγοτραγουδούσες πριν γραφτεί και το χόρευες πριν ενορχηστρωθεί.

Παράδοξο και όμως αληθινό σαν την ιστορία μας, το ταλέντο των συντελεστών, συμπεριλαμβανομένων του σκηνοθέτη Danny Darlas και της Τζου Σταματάκη που επιμελήθηκαν το video clip, σε κάνει να νιώθεις οικείο κάτι που βλέπεις για πρώτη φορά.

Άλλωστε αυτός δεν είναι ο ορισμός κάθε επιτυχημένης σχέσης με διάρκεια στο χρόνο;

Αυτής της σχέσης που γεννιέται μεταξύ του τραγουδιού με τους ακροατές του και, του video clip με τους θεατές του.

Η εξαιρετική ερμηνεία της Πέγκυ Ζήνα, πάντα πλούσια και εκφραστική, συνδυάζεται με την επιβλητική μουσική της Ζωής Τηγανούρια και τους συγκινητικούς στίχους του Ανδρέα Παράσχου και καθηλώνει από την πρώτη στιγμή.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»