Γιώργος Σαμπάνης: Το video του «Μόνο Με Σένα» δοξάζει τη γυναικεία ομορφιά

Δείτε το video clip για το νέο τραγούδι του Γιώργου Σαμπάνη.

Ο Γιώργος Σαμπάνης κυκλοφορεί το video clip για το νέο τραγούδι του «Μόνο Με Σένα».

Ο απόλυτος hit-maker τραγουδοποιός Γιώργος Σαμπάνης έρχεται αυτή τη φορά με ένα ξεχωριστό dance disco pop κομμάτι να μας βάλει σε groovy mood για το καλοκαίρι.

Στο «Μόνο Με Σένα» τη μουσική υπογράφει, όπως πάντα, ο ίδιος ο Γιώργος Σαμπάνης, ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Βασίλη Γιαννόπουλο.

Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σαμπάνης καταφέρνει να μας μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση με την ερμηνεία του, εκφράζοντας με πάθος τον έρωτα και την ανυπομονησία που τον πλημμυρίζει.

«Έχω τόσα να πω / Μόνο με σένα, μόνο με σένα / Θέλω να σε έχω εδώ / Σαν χαρακιά πάνω στο δέρμα / Νιώθω στο πουθενά / Και σε γυρεύω απεγνωσμένα / Έχω μια αγκαλιά / Μόνο για σένα, μόνο για σένα», τραγουδά.

Το video clip του «Μόνο Με Σένα», σε σκηνοθεσία του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και επιμέλεια του Μιχάλη Παπανικολάου, είναι ένα αισθητικό κομψοτέχνημα που δοξάζει τη γυναικεία ομορφιά, ενώ μας βάζει σε groovy mood για το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Σαμπάνης αυτόν τον καιρό ακούγεται παντού με την τόσο ξεχωριστή dance disco pop επιτυχία του «Μόνο Με Σένα». Το τραγούδι εκτοξεύτηκε στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart και διαγράφει ανοδική πορεία προς τις πρώτες θέσεις των ραδιοφώνων.

Με το εκρηκτικό του ταλέντο και την αξιοπρόσεκτη δουλειά του, ο Γιώργος Σαμπάνης, καταφέρνει για ακόμα μία φορά να κατακτήσει τις καρδιές του κοινού

Το νέο single «Μόνο Με Σένα» του Γιώργου Σαμπάνη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ