Έλλη Κοκκίνου: «Πάμε Γι’ Άλλα» με το νέο τραγούδι της

Το νέο τραγούδι της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί

Η Έλλη Κοκκίνου επανέρχεται με ένα δυνατό single και μας λέει «Πάμε Γι’ Άλλα».

Η επιτυχημένη και αγαπημένη τραγουδίστρια μας βάζει σε άκρως χορευτικά μονοπάτια, με ένα ρυθμικό τσιφτετέλι που ξεσηκώνει από το πρώτο άκουσμα.

Η Έλλη Κοκκίνου αποδεικνύει με το «Πάμε Γι’ Άλλα» γιατί ακριβώς έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού. Με τον δυναμικό ρυθμό του, το νέο τραγούδι της σίγουρα θα σας κάνει να χορέψετε από την αρχή ως το τέλος.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» αποτελεί μία ευχάριστη προσθήκη στη δισκογραφία της Έλλης Κοκκίνου, καθώς συνδυάζει την αγαπημένη φωνή της με έναν ζωηρό ρυθμό, δημιουργώντας μία εκρηκτική ατμόσφαιρα.

Η μουσική και οι στίχοι του «Πάμε Γι’ Άλλα» ανήκουν στον Παναγιώτη Μπρακούλια και στον Τάσο Λυμπέρη.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» κυκλοφορεί ψηφιακά από σήμερα ενώ σε λίγες ημέρες θα αποκτήσει και το δικό του music video, με το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την εντυπωσιακή παρουσία και την εκρηκτική ερμηνεία της Έλλης Κοκκίνου.

Τα εντυπωσιακά γυρίσματα υψηλής αισθητικής πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο στην όμορφη Νάξο.

Παράλληλα με το νέο δισκογραφικό βήμα της και μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων εμφανίσεών της στη Θεσσαλονίκη, η Έλλη Κοκκίνου έχει ξεκινήσει την καθιερωμένη της καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο για να βρεθεί κοντά στο κοινό που την ακολουθεί πιστά.

Το «Πάμε Γι’ Άλλα» της Έλλης Κοκκίνου κυκλοφορεί στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής από την Panik Records.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»