Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω» Νέο Hit!

Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω»

Νέο Hit!

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ WAV & MP3

Παρακαλούμε θερμά είναι πολύ σημαντικό να ΜΗΝ αναρτηθεί το τραγούδι στο YouTube πριν από την επίσημη κυκλοφορία του!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα ένα smash hit, το «Απόψε Θέλω».

Σε μουσική του Χρήστου Σνατικάι και του Γιάννη Φρασέρη, και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα από τα πέντε νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο repackaging του χρυσού σε πωλήσεις album «Καλησπέρα», που θα έχει τίτλο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition» και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

Το «Απόψε Θέλω», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, θα είναι διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες και το YouTube την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αυτή την περίοδο, ο καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός Πέτρος Ιακωβίδης, συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Vogue Club Athens».

ARTIST΄S OFFICIAL SOCIAL MEDIA/INSTAGRAM__

Facebook_

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»