Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω» Νέο Hit!

Πέτρος Ιακωβίδης – «Απόψε Θέλω»

Νέο Hit!

ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΣΕ WAV & MP3

Παρακαλούμε θερμά είναι πολύ σημαντικό να ΜΗΝ αναρτηθεί το τραγούδι στο YouTube πριν από την επίσημη κυκλοφορία του!

Ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο πιο επιτυχημένος και επιδραστικός ερμηνευτής και δημιουργός της γενιάς του, επανέρχεται δυναμικά και μας χαρίζει ακόμα ένα smash hit, το «Απόψε Θέλω».

Σε μουσική του Χρήστου Σνατικάι και του Γιάννη Φρασέρη, και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, το «Απόψε Θέλω» είναι ένα ανεβαστικό ερωτικό τραγούδι, με την ξεχωριστή ερμηνεία του Πέτρου Ιακωβίδη.

Το «Απόψε Θέλω» είναι ένα από τα πέντε νέα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο repackaging του χρυσού σε πωλήσεις album «Καλησπέρα», που θα έχει τίτλο «Καλησπέρα – Άρωμα Ελλάδας edition» και θα κυκλοφορήσει, από την Panik Records, σε λίγες ημέρες.

Το «Απόψε Θέλω», με το οποίο ο δημοφιλής καλλιτέχνης συνεχίζει το προσωπικό του σερί των μεγάλων επιτυχιών, θα είναι διαθέσιμο στις streaming υπηρεσίες και το YouTube την Παρασκευή 5 Απριλίου.

Αυτή την περίοδο, ο καλλιτεχνικά αεικίνητος και πάντα δημιουργικός Πέτρος Ιακωβίδης, συνεχίζει την περιοδεία του στην Ελλάδα και το εξωτερικό, λίγο πριν επιστρέψει στη νυχτερινή Αθήνα, στο «Vogue Club Athens».

ARTIST΄S OFFICIAL SOCIAL MEDIA/INSTAGRAM__

Facebook_

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Κατερίνα Λιόλιου – «Ο Άντρας Των Ονείρων Μου» Το εντυπωσιακό music video για το νέο της single!

Η Κατερίνα Λιόλιου, η ερμηνεύτρια που κάθε φορά κερδίζει τις εντυπώσεις με τις εικόνες της, πρωτοπορεί και παρουσιάζει μέσα από ένα ιδιαίτερο music video το «Ο Άντρας Των Ονείρων

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ LIVE | SOLD OUT: Κυριακή 8 Σεπτεβρίου | Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Τον τελευταίο μήνα το ελληνικό (και όχι μόνο) ίντερνετ έχει κατακλυστεί με… Μαρίνα Σάττι. Pop, mainstream και ethnic, σαγηνευτική, αισθησιακή αλλά και τρυφερή, κυρίαρχη και

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
Άννα Βίσση – «Χρυσόψαρα» (Display & Tony Fragment remix) Η νέα της επιτυχία σε μία «εκρηκτική» version!

Η Άννα Βίσση παρουσιάζει σ’ ένα «εκρηκτικό» remix το νέο της hit «Χρυσόψαρα», που κυκλοφορεί από την Panik Gold. Το «Χρυσόψαρα», με τη δημιουργική υπογραφή του Νίκου Καρβέλα στη μουσική

Περισσότερα»