Πάνος Κιάμος – «Posidonio»: Δύο τελευταίες εμφανίσεις στις 15 & 16 Απριλίου

ΟΠάνος Κιάμος και το «Posidonio», το μακροβιότερο σχήμα της φετινής νυχτερινής Αθήνας, ετοιμάζονται να αποχαιρετίσουν το κοινό με δύο τελευταίες εμφανίσεις, στις 15 και 16 Απριλίου.

Από τον περασμένο Ιούλιο, ο καταξιωμένος και δημοφιλής καλλιτέχνης Πάνος Κιάμος αποτελεί τον no1 προορισμό διασκέδασης, με το κοινό να τον στηρίζει σταθερά και δυνατά κι εκείνος να το ανταποδίδει, παρουσιάζοντας ένα super πρόγραμμα και προσθέτοντας επιπλέον εμφανίσεις.

Τον δικό τους παλμό στο «Posidonio» μετέφεραν ο Αναστάσιος Ράμμος και η Έλενα Τσαγκρινού, δύο από τους πιο επτυχημένους καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς.

Το σχήμα συμπλήρωναν η Τάνια Καρρά, ο hitαρισμένος Στέφανος Πιτσίνιαγκας και η Μαριάννα Κάρα.
Στα decks ο DJ Pitsi.

Αυτή την Παρασκευή και το Σάββατο, 15 και 16 Απριλίου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Posidonio», με τον Πάνο Κιάμο να υπόσχεται ένα δυνατό φινάλε, ολοκληρώνοντας μία σεζόν που κράτησε σχεδόν 10 μήνες και είχε τη μοναδική υπογραφή του!

«POSIDONIO»
Λεωφόρος Ποσειδώνος 18, Ελληνικό
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 8941033

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Stefania – «Πιάνω Φωτιά» Η Stefania μεταμορφώνεται σε μια γυναίκα γεννημένη την δεκαετία του ’70!

Η Στεφανία Λυμπερακάκη, πέρα από μια εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και μια καταξιωμένη ηθοποιός. Με αυτή της λοιπόν την ιδιότητα η νεαρή ποπ σταρ, διασκευάζει την μεγάλη επιτυχία των Μπλε «Πιάνω Φωτιά», η οποία και μιλάει για μια γυναίκα

Περισσότερα»