Ο ΣΤΑΘΜΟΣ- Ρυθμός 99.7 Κέρκυρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

H καλύτερη ελληνική μουσική παίζει εδώ… στον Ρυθμό 997.

Ο Ρυθμός Κέρκυρας 997 από το 1992 παίζει τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες του σήμερα.
Πρώτες μεταδόσεις τραγουδιών, συνεντεύξεις τραγουδιστών, καθημερινή αναμετάδοση μεσώ δικτύωσης με τον Ρυθμό 949 της Αθήνας και μετάδοση Mix Shows των κορυφαίων Ελλήνων DJs και παραγωγών κάνουν το πρόγραμμα του σταθμού μας ασυναγώνιστο.
Ο Ρυθμό 997 είναι το No 1 ανερχόμενο ραδιόφωνο της Κέρκυρας το οποίο ανανεώνεται και αναβαθμίζετε διαρκώς!

Ο ΣΤΑΘΜΟΣ- Ρυθμός 99.7 Κέρκυρα
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ- Ρυθμός 99.7 Κέρκυρα
Ο ΣΤΑΘΜΟΣ- Ρυθμός 99.7 Κέρκυρα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ρυθμός 997 είναι ένας μουσικός ραδιοφωνικός σταθμός, ελληνικού ρεπερτορίου, που παίζει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής λαμβάνοντας συνεχώς υπόψη τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κοινού, αλλά και της αγοράς.


Το κοινό του σταθμού μας αποτελείται από ακροατές και των δύο φύλων σε αναλογία περίπου 60% γυναίκες και 40% άνδρες. Κατανέμεται κατά κύριο λόγο στο ηλικιακό γκρουπ από 18 μέχρι 34 ετών, με core κοινό τους 30άρηδες και με παράλληλη σημαντική διείσδυση στις ηλικιακές ομάδες 13-18 και 35-44.


O Ρυθμός 997 προσφέρει στους πελάτες του ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προβολής και διαφήμισης το οποίο ξεφεύγει από τα όρια της διαφήμισης στα άλλα ραδιόφωνα.

Ο Ρυθμός 997 παρέχει προβολή προσαρμοσμένη στον πελάτη και υπηρεσίες που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τους στόχους του.


Έλατε στο Ρυθμός 997 για να σχεδιάσουμε, δημιουργήσουμε, και επιμεληθούμε τις ραδιοφωνικές σας παραγωγές προσφέροντας ολοκληρωμένες διαφημιστικές λύσεις στη δημιουργία ραδιοφωνικών spot.


Επικοινωνήστε τώρα με το εμπορικό μας τμήμα στο 26610 45997 και δώστε την ώθηση που αρμόζει στην επιχείρησή σας.