Ο Σάκης Αρσενίου ανεβάζει την ένταση «100%»

Το νέο τραγούδι του Σάκη Αρσενίου.

Ο Σάκης Αρσενίου επιστρέφει δυναμικά με το νέο single του «100%» με την υπόσχεση να μας παρασύρει στους ρυθμούς του και να μας ξεσηκώσει απόλυτα.

Το «100%», σε μουσική του Γιάννη Κερμανίδη και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη, είναι ένα δυνατό τσιφτετέλι που κεντρίζει το ενδιαφέρον από την πρώτη νότα.

Παράλληλα, η γνήσια λαϊκή φωνή του Σάκη Αρσενίου δίνει ψυχή στους στίχους και μας ταξιδεύει σε μοναδικές μελωδίες.

Το «100%» κυκλοφορεί μαζί με ένα μοναδικό music video σε fashion editorial αισθητική, ένα ύφος που ο Σάκης Αρσενίου δοκιμάζει για πρώτη φορά στα video clip του, εξερευνώντας νέα μονοπάτια.

Τη σκηνοθεσία υπέγραψε ο Danny Ntarlas, ο οποίος καταφέρνει να αποτυπώσει με μοναδικό τρόπο την ένταση του τραγουδιού και να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Το music video για το «100%» αποδεικνύει τη δημιουργικότητα και το ρίσκο που αναλαμβάνει ο Σάκης Αρσενίου σε μία νέα μουσική περιπέτεια για τον ίδιο.

Με το νέο single του «100%», ο Σάκης Αρσενίου μας προσκαλεί να ζήσουμε το καλοκαίρι με χορό, χαμόγελα και ανεβασμένη διάθεση, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές διασκέδασης.

Το «100%», το οποίο κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι το δεύτερο single του Σάκη Αρσενίου για τη φετινή χρονιά και ακολουθεί το τραγούδι «Τι Θα Κάνεις Τώρα» του προηγούμενου Ιανουαρίου.

Αφεθείτε στους ήχους του «100%», ανεβάστε την ένταση και απολαύστε τον Σάκη Αρσενίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατασα Θεοδωρίδου – Summer Τour 2024 Μαζί της η Αναστασία

Ένα μαγικό καλοκαίρι σχεδιάζει φέτος η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική, τραγούδια, έρωτα και συγκίνηση, όπως μόνο εκείνη ξέρει. Η κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχοντας στις αποσκευές της, τις αμέτρητες επιτυχίες της και νέα

Περισσότερα»