Ο Πάνος Κιάμος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Υποφέρω»

Ο Πάνος Κιάμος συνεχίζει το σερί των επιτυχιών του κυκλοφορώντας φέτος το καλοκαίρι το instant hit «Υποφέρω».

Ο κορυφαίος τραγουδιστής δείχνει και πάλι το απίστευτο αισθητήριό του για την επιλογή τραγουδιών που αγαπάει το κοινό του.

Ο Πάνος Κιάμος δεν διστάζει ποτέ να δοκιμάζει και να δοκιμάζεται, με απόλυτη ελευθερία και χωρίς καλλιτεχνικά συμπλέγματα.

Με τη μοναδική φωνή του, καταφέρνει να μαγνητίζει τους ακροατές του και να τους κρατάει σε αγωνία για την επόμενη επιτυχία του.

Πιάνοντας πάντα τον μουσικό σφυγμό του κοινού, ο Πάνος Κιάμος χαρίζει τη μία μεγάλη επιτυχία μετά την άλλη: Από το «Θα Απουσιάζω» και το «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)», για να αναφέρουμε μόνο τα πιο πρόσφατα, έως το ολοκαίνουργιο τραγούδι του, το instant hit single «Υποφέρω».

Το «Υποφέρω», σε μουσική και στίχους του Γιώργου Παπαθανασίου, είναι μία εκρηκτική συνεργασία με τον Zeraw, ο οποίος έχει κάνει την παραγωγή του τραγουδιού και συμμετέχει και στο rap.

«Υποφέρω, υποφέρεις που δεν είμαστε μαζί / Με το ξέρω και το ξέρεις πως ταιριάζουμε πολύ / Γιατί, γιατί δεν είμαστε μαζί / Γιατί, γιατί δεν θέλεις επαφή»

Το «Υποφέρω» ακολουθεί για τον Πάνο Κιάμο την επιτυχία «Δε Σε Βλέπω (Απόψε Βάζω Τέρμα)» με τη συμμετοχή του Oge, που κατέκτησε τις πρώτες θέσεις των ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ανεβαίνοντας στο No. 2 του Ελληνικού Airplay Chart.

Το νέο single του Πάνου Κιάμου με τίτλο «Υποφέρω» κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ