Ο Νίκος Μακρόπουλος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Βάλε Λίγο Μυαλό»

Μουσική, στίχοι και ερμηνεία συνδυάζονται με άρτιο τρόπο.

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνεχίζει την αξιοσημείωτη πορεία του στο χώρο της ελληνικής μουσικής.

Μετά την επιτυχία του πλατινένιου δίσκου του με τίτλο «Κάνε Χιλιοστά Τα Χιλιόμετρα», ο Νίκος Μακρόπουλος παρουσιάζει το νέο τραγούδι του με τίτλο «Βάλε Λίγο Μυαλό», το οποίο σίγουρα θα κερδίσει τις καρδιές του κοινού του.

Το «Βάλε Λίγο Μυαλό» είναι ένα τραγούδι που συνδυάζει μοναδικά τη μοναδική φωνή του Νίκου Μακρόπουλου με τη μουσική και τους στίχους του ταλαντούχου Βασίλη Δήμα.

Ο Νίκος Μακρόπουλος συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους λαϊκούς τραγουδιστές της εποχής μας.

Με το νέο τραγούδι του «Βάλε Λίγο Μυαλό», αποδεικνύει την ταλαντούχα παρουσία του στην ελληνική δισκογραφία. Μουσική, στίχοι και ερμηνεία συνδυάζονται με άρτιο τρόπο στο «Βάλε Λίγο Μυαλό».

Το νέο τραγούδι «Βάλε Λίγο Μυαλό» του Νίκου Μακρόπουλου έχει οπτικοποιηθεί με τη σκηνοθεσία του Κώστα Αμοιρίδη.

Το music video καταφέρνει να αποτυπώσει με λιτό τρόπο την ατμόσφαιρα και την ουσία του τραγουδιού, προσθέτοντας μια επιπλέον διάσταση στην ερμηνεία του Νίκου Μακρόπουλου.

Ο Νίκος Μακρόπουλος ολοκληρώνει αυτή την περίοδο τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις του με την Πάολα στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή περιοδεία του.

Οι λάτρεις της μουσικής του σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ζωντανά τις μοναδικές ερμηνείες του Νίκος Μακρόπουλου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας του.

Το νέο single «Βάλε Λίγο Μυαλό» του Νίκου Μακρόπουλου κυκλοφορεί από τη Sonar Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Νατάσσα Μποφίλιου – ΤΟ ΜΠΑΛΩΜΑ νεο τραγούδι

Μουσική: Θέμης Καραμουρατίδης Στίχοι: Γεράσιμος Ευαγγελάτος ΤΟ ΜΠΑΛΩΜΑ, το πρώτο τραγούδι από το νέο άλμπουμ ΚΑΤΙ ΚΑΙΓΕΤΑΙ κυκλοφορεί επίσημα τώρα! Εν αναμονή της νέας ολοκληρωμένης

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
«ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ» Το πρώτο solo τραγούδι του Θοδωρή Μαραντίνη μας κάνει όλους να χορεύουμε σε καλοκαιρινό, νησιώτικο ρυθμό!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης, ανατρέπει για ακόμα μια φορά τα όσα γνωρίζαμε, και παρουσιάζει το πρώτο του solo single, με τίτλο «Τρελαίνομαι». Πρόκειται για ένα διαφορετικό,

Περισσότερα»