Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κάνει «Maya Maya» με το νέο τραγούδι του

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης ενθουσιάζει με το «Maya Maya».

Έχοντας ξεχωρίσει για το ταλέντο του και την αξιοσημείωτη ενέργειά του, ο Κωνσταντίνος Παντελίδης κυκλοφορεί το video clip για το instant hit τραγούδι του «Maya Maya».

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης, με τις sold out εμφανίσεις του σε Eλλάδα και εξωτερικό, έχει αναδειχτεί σε έναν πρώτης τάξης λαϊκό καλλιτέχνη με το ταλέντο και την ικανότητα, να διασκεδάζει και να ξεσηκώνει το κοινό με τραγούδια – δυναμίτες όπως το ολοκαίνουργιο «Maya Maya».

Το «Maya Maya» έχει στη μουσική τις υπογραφές του Χριστόδουλου Σιγανού, του Mάριου Ψιμόπουλου και Κωνσταντίνου Παντελίδη ενώ οι στίχοι ανήκουν στον Χριστόδουλο Σιγανό, τον Valentino και τον Μάριο Καπότση.

Το τραγούδι ξεχωρίζει αμέσως από την πρώτη ακρόαση, χάρη στην ενέργειά του και τους catchy στίχους του.

Η πρεμιέρα του video clip για «Maya Maya» αναμενόταν με ανυπομονησία από τους θαυμαστές του Κωνσταντίνου Παντελίδη που είχαν κάνει viral το single στο TikTok τις τελευταίες εβδομάδες.

Το video clip, σε σκηνοθεσία του Alex Κωνσταντινίδη, συνοδεύει τη μουσική με εκρηκτικές εικόνες, απογειώνοντας το συνολικό αποτέλεσμα.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης συνεχίζει να δυναμώνει τη θέση του στον χώρο της ελληνικής μουσικής και να διατηρεί την ενδιαφέρουσα και δυναμική πορεία του.

Με το «Maya Maya», αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την ανεξάντλητη δυνατότητά του να συναρπάζει και ενθουσιάζει το κοινό με τη μουσική του.

Το νέο single «Maya Maya» του Κωνσταντίνου Παντελίδη κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΜΟΥΣΙΚΗ
Bossikan x Άσπα – «Αλήθεια»

Είναι «Αλήθεια»: Ο Bossikan, ο πιο hot εκπρόσωπος της τραπ σκηνής στην Ελλάδα, συνεργάζεται για πρώτη φορά με την εντυπωσιακή Άσπα στο πιο ανατρεπτικό ντουέτο

Περισσότερα»