Βασίλης Καρράς: Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά;

Ο Βασίλης Καρράς, λίγους μήνες μετά την περιπέτεια της υγείας του, μίλησε για την νέα του συναυλία, αλλά και για την στήριξη του κόσμου όλον αυτόν τον καιρό. «Καιρός δεν ήταν να με δείτε; Δεν φαίνεται ότι είμαι καλά ρε παιδιά; Είμαι πολύ καλά», είπε στους δημοσιογράφους.

«Νομίζω ότι αυτή η συναυλία θα είναι ένα όμορφο κλείσιμο για την καριέρα μου. Καμιά φορά οι καλλιτέχνες πεθαίνουν πάνω στο σανίδι. Δεν υπάρχει «”τελευταία”» συναυλία», ανέφερε αρχικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Όλους αυτούς τους μήνες δεν μου έλειψε η αγάπη του κόσμου. Δεν μου λείπει ποτέ, γιατί είναι το μεγαλύτερο δώρο που εισπράττω. Θέλω λίγο χρόνο ακόμα για να επιστρέψω στις νυχτερινές πίστες», αποκάλυψε χαρακτηριστικά αναφορικά με την επιστροφή του στις πίστες.

«Είμαι πάρα πολύ καλά μετά την περιπέτεια της υγείας μου. Επιστρέφω στη δισκογραφία και γενικά στη ζωή. Θα αφιέρωνα σε όλους τους θαυμαστές μου το τραγούδι «Επιστρέφω», τόνισε κλείνοντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
GOSSIP
Η Τάμτα στο Φεστιβάλ των Καννών – Η φωτογραφία με τον Μartin Scorsese και το πάρτι του The Weeknd

Η Τάμτα έκανε μία σύντομη διακοπή από τις υποχρεώσεις της για να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών 2023. Το Φεστιβάλ των Καννών για άλλη μία χρονιά φιλοξένησε

Περισσότερα»