Έλενα Παπαρίζου – «Δε Μου Τα Λέει Καλά» | Νέο Single

Η Έλενα Παπαρίζου, η διεθνής Ελληνίδα pop star επέστρεψε με ολοκαίνουργιο summer hit!

Η “number one” diva της pop που τα τελευταία 25 χρόνια μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες τις οποίες τραγουδάμε μέχρι και σήμερα, παρουσιάζει το super catchy «Δε Μου Τα Λέει Καλά», το απόλυτο club banger του φετινού καλοκαιριού.

Το δροσερό «Δε Μου Τα Λέει Καλά» υπογράφουν οι ARCADE & STAN κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company, ενώ σε λίγες μέρες θα πραγματοποιηθούν και τα γυρίσματα για το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

Με αφορμή την κυκλοφορία του «Δε Μου Τα Λέει Καλά», η Έλενα Παπαρίζου φιλοξενείται αυτήν την εβδομάδα στο εξώφυλλο της editorial playlist του Spotify “New Music Friday Greece”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
GOSSIP
H Καίτη Γαρμπή χωρίς ίχνος μακιγιάζ- Το σχόλιο του Διονύση Σχοινά

Μία χιουμοριστική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της η Καίτη Γαρμπή όταν τη φωτογράφισε ο Διονύσης Σχοινάς χωρίς ίχνος μακιγιάζ. «Εεειιιιι @dionisis_sxoinas !!! Τα εν οίκω μην εν δήμω!!! (Εν

Περισσότερα»
ΜΟΥΣΙΚΗ
«Αυτή Η Νύχτα Μένει»: Κυκλοφορεί το soundtrack με τα τραγούδια της σειράς

Κυκλοφορεί το digital album «Αυτή Η Νύχτα Μένει» με αγαπημένους καλλιτέχνες να ερμηνεύουν ορισμένα από τα σπουδαία τραγούδια που έντυσαν την επιτυχημένη ομώνυμη τηλεοπτική σειρά

Περισσότερα»